Cushion vinyl

Wanneer u de beste keuze zoekt voor uw vloer, ontworpen naar uw smaak en passend bij uw woonstijl, dan heeft Novilon voor u een brede keuze in Novilon 4 en 2 meter breed verend vinyl.

Novilon en de Schilder hebben opnieuw hun deskundigheid en smaakgevoel gedeeld voor deze tweede collectie, geschikt voor het hele huis. Eigentijds, met verrassende designs en structuren in een aangenaam kleurpalet. Novilon Wonen is een naturel collectie met de uitstraling van zachte stoffen en stoere materialen. De vloeren dragen veelzeggende namen als Glitter, Stip, Kasjmier, Krijtstreep en diverse soorten hout. Spannende, vernieuwende en natuurlijke dessins die goed onderling gecombineerd kunnen worden. De Diamond Seal toplaag zorgt voor extreme slijtvastheid, Forbo Flooring geeft dan ook maar liefst 12 jaar garantie op alle Novilon Wonen vloeren.

Wij voeren de hele collectie Novilon van Forbo Flooring waaronder: Novilon Kids selectie, Novilon Nova, Novilon Plus, Novilon Fusion, Novilon Wonen, Novilon Viva, Novilon Impressions, Novilon basix, Novilon Prima

Inspiratie Gallery